Noen forbrukslånbanker med lav rente på refinansiering

Hvorfor betale mer enn nødvendig, er mottoet til en rekke lavprisselskaper innen ulike bransjer. Og det kunne like gjerne vært mottoet til en forbrukslånbankene vi skal se på i denne artikkelen, som tilbyr vesentlig lavere rente enn hva mange av konkurrentene gjør. For det skal ikke mange prosentpoeng i forskjell til før du har spart betydelige summer i form av renter og gebyrer, og når man vet at forbrukslån i utgangspunktet kan være ganske så kostbare, så gjelder det å velge et lån som har lav rente.

Santander Consumer Bank

En av landets aller mest populære tilbydere av forbrukslån, spesielt etter at de kjøpte opp den historiske banken GE Money Bank for bare noen år tilbake siden, er Santander. De tilbyr forbrukslån med en gjennomsnittlig rente på 16,33 prosent, som er ganske lavt. En av grunnene til at Santander kan tilby såpass lave renter, er at aldersgrensen for å søke om lån her er minimum 25 år. Det gjør at man utelukker en del av de yngre og kanskje dårlige betalerne, som gjør at banken har lavere risiko enn andre banker som har lavere aldersgrenser. Dette kommer deg som kunde til gode, da Santander da kan tilby lavere rente enn mange av sine konkurrenter.

Bank Norwegian

En annen bank som har blitt svært populær innen forbrukslån og kredittkort de seneste årene, stammer fra flyselskapet Norwegian og heter Bank Norwegian. Her ligger effektiv rente på 17,80 prosent, altså noe høyere enn hos overnevnte, men det er fortsatt en habil gjennomsnittsrente dersom du skal betale ned gjeld over lengre tid. Viktig å nevne med denne banken er at aldersgrensen er svært lav – faktisk kun 18 år – slik at Bank Norwegian er en av få banker på nettet der du kan søke om forbrukslån når du er under 20 år.

Komplett Bank

Den tredje og siste forbrukslånbanken med lav rente heter Komplett Bank, og ble etablert for bare noen få år siden. Du kjenner sikkert til Komplett-gruppen, som blant annet står bak den gigantiske nettbutikken Komplett.no. Hos Komplett Bank ligger gjennomsnittlig effektiv rente på 16,90 prosent, og havner altså midt i mellom de to overnevnte her. En stor fordel med å søke om forbrukslån her, er at alle lån på under 50 000 kroner utbetales samme dag som du søker. I tillegg har man valgfri nedbetaling, som betyr at du selv velger når du behøver og ønsker en avdragsfri betalingsperiode. Dette kan variere fra måned til måned, og vare så lenge du vil!

Hvilken rente får du?

Selv om vi her nevner lån med lav gjennomsnittsrente, så er det ikke sikkert at du får en like lav rente når du søker lån. Renten fastsettes nemlig helt individuelt, og er basert på en vurdering av privatøkonomien din. Den eneste presise måten å finne ut hvilken rente du kommer til å få er derfor å faktisk legge inn en søknad hos banken. Vi anbefaler alltid at man søker om lån hos flere banker samtidig, slik at man kan sammenligne de reelle rentetilbudene man får, og ikke bare eksempelrenten som oppgis på nettsiden til bankene. Dersom du er ute etter å refinansiere ved å ta opp et nytt lån med lavere rente for å betale ned kredittkortgjeld og smålån kan vi anbefale Refinansiere.net

Updated: January 17, 2021 — 23:58